Startsida

längdskidor

Skidor med hund - hur kul som helst!

Har du en egen hund du vill lära dig åka skidor med? Eller följ med på en tur med oss och våra hundar. Vi ger oss ut efter förslagsvis vasaloppsspåret eller någon av Kläppens längre skidspår - garanterat en udda och helt underbar upplevelse. Under soliga vackra vårvinterdagar är en tur upp på kalfjället något helt extraordinärt - det måste bara upplevas!

Vi står för den dragrelaterade utrustningen och fikat/lunchen beroende på längd på tur, du tar med dig dina längdskidor (behöver inte vara det "senaste" - hundens dragkraft tar dig framåt ändå)

Är ni en grupp som vill få det från grunden, med både skidkurs och dragtekniken med hunden? Kontakta oss för offert! Exempelvis heldagskurs med föreläsning, praktiska pass samt skidpass varvas.

För dig hundägare med egen hund som vill ha en genomgång kring detta med drag och hund tar vi 790:-/h för en privatsession, anpassat efter just dina behov och önskemål. Tillgång till lån av sele och midjebälte finns.

Håll koll på Evenemangskalendern, där dyker det ibland upp dagar eller weekends med längdskidtema. Följ oss på Facebook för att se våra Evenemang som vi planerar, där kan du ställa frågor och lätt kommunicera med oss. Välkommen!


Kontaktuppgifter
Sälen Hund & Aktivitet
Sjödammsvägen 1, Evertsberg
796 91 Älvdalen
mobil: 0703 88 99 37
epost: info[@]hundaktivitet.se
Mer info om företaget >>

 

 


Copyright © 2013 Sälen Hund & Aktivitet